Hirdetés

Webes érintőképernyő és egy bekapcsoló gomb: új Lexmark multifunkciós stratégia



|

E-mailezhetünk róluk beszkennelt fotókat és a beolvasott névkártyák adatait a címtárban tárolhatjuk el.

Hirdetés

Ugyan már hírt adtunk egyszer a Lexmark új nyomtatósorozatáról, de a pontos típusnevekről és paraméterekről azóta sem még nem érkezett hír. Úgy látszik, hogy az új készülékek modern funkciói ennél sokkal fontosabbak, mivel a legfőbb új vonásokról már közöltek anyagot a Lexmark weboldalán. Még a nagy méretű érintőképernyő előtt feltűnik az új modellek csomagolásán esett változtatás, minden lényeges funkciót nagy ikonnal jelez a gyártó. Megváltoztatták az elnevezéseket és nem csak a típusszámot tüntetik fel, hogy barátságosabb legyen a becsomagolt készülék.

 

Az említett nagy méretű érintőképernyővel a nagyobb modellek rendelkeznek. Ez magában nem számít újdonságnak, de az érdekesség – hasonlóan az Amerikában forgalmazott HP nyomtatókhoz – a képernyőmenü webes szolgáltatásokat is magába foglal. Egy felmérés szerint a multifunkciós nyomtatón elhelyezett sok nyomógomb rengeteg funkciót sugall a vásárló számára, de a készülékeet otthon beüzemelve már inkább problémát, túlzott komplexitást sugall. Éppen ezért cserélte le a gombokat a Lexmark is érintőképernyőre a fejlettebb modelleken, melynek menüjében mindig az aktuális folyamathoz (másolás, szkennelés) kapcsolódó funkciók láthatók.

 

 

lexmark lcd touch multi

 

Az új SmartSolutions technikával a felhasználó saját kedvére szabhatja a menüt, az általa megadott, legtöbbet használt pontok tűnnek fel a főképernyőn. A saját menü készítésekor nem kell a képernyőt böködnünk, hanem a készülék weboldalán kényelmesen elvégezhetjük a beállításokat.

 

Egyelőre még nem tudni, hogy itthon mennyire lesznek elérhetők a webes szolgáltatásokkal egybegyúrt kijelzőjű modellek. Ezeket a HP sem árulja nálunk és meglehet, hogy a Lexmark sem fogja, tekintettel a hazai piac jellegzetességeire.

 

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?

 


 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.