Hirdetés

Érintőképernyőért verekednek a gyártók



|

A fennakadások elkerülése érdekében elkezdték felhalmozni a készleteket.

Hirdetés

Időről-időre mindig van egy olyan termék a piacon, amely hirtelen annyira népszerű lesz, hogy a kereslet az egekbe emelkedik iránta. Ez persze nehézségeket okoz a gyártóknak az alapanyagok és a készletek ellátásával kapcsolatban. Ezúttal a jelenség az érintőképernyős notebookoknál figyelhető meg.

2012-ben az érintős noteszgépek még csak kevesebb mint a 10 százalékát adták a kategória eladásainak, azonban az idei évben ez az arány 10 százalék fölé emelkedik, sőt, jó esetben még a 20-at is meghaladhatja. A gyártók ezért egyre több érintőpanelt rendelnek, a notebookokat összeszerelő üzemek pedig arra törekednek, hogy lehetőleg hegyekben álljanak ezek a raktárban a megfelelő ellátottság miatt.

A Windows 8 jelentős szerepet vállal magára ebben a folyamatban, ugyanakkor mindez kissé ellentmondásos is, hiszen az operációs rendszert egyáltalán nem tekintik sikernek, és mindenki a csalódottságát hangoztatja. A gyártók mindenesetre nem pakolhatnak fel vakon, mert a szemük előtt van intő jelként a sokáig szenvedő memóriaipar.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.