Hirdetés

Érintőképernyős Canon készülékek



|

A monokróm multifunkciósok az irodai dokumentumkezelésben is segítenek.

Hirdetés

ir2018_.jpg
Új monokróm multifunkciós berendezés-sorozattal lépett piacra a Canon. A kisvállalatok és munkacsoportok számára készült új iR20-as sorozat 8 modellje - az iR2018(i), 2022(i), 2025(i) és a 2030(i) - közepes szintű igénybevételre készültek, akár különálló készülékként, akár hálózatra telepítve is használhatók. A cég nyilatkozata szerint igyekezett olyan termékeket kifejleszteni,, melyek a megszokottnál kisebb méretük mellett költséghatékony működést biztosítanak a vállalkozások számára.


A Canon új iR2018-30 sorozatának tagjai kétoldalas (duplex) fekete-fehér nyomtatási, másolási, fax, és színes beolvasási funkciókkal is rendelkeznek. Emellett a készülékek a színes dokumentumokat egyidejűleg több e-mail és hálózati címre is képesek elküldeni. A Canon megoldásai a dokumentumok beolvasásának, kezelésének és nyomtatásának racionalizálásával igyekeznek fokozni a munkahelyi termelékenységet.


Az új sorozat gyorsabb a korábbi megoldásoknál: sebessége 18 és 30 oldal/perc között van. Kezelése egyszerű, az alapvető befejező (finishing) műveleteket is kínáló funkciói pedig az érintőképernyős kezelőpanel segítségével jól kihasználhatók.


Az InfoSource 2007. 1. féléves piaci jelentése szerint a fekete-fehér nyomtatók szegmensében közel 16%-os részesedéssel a Canon a vezető márka Nyugat-Európában. Pozícióját a cég a Magyarországon is kapható új sorozattal kívánja erősíteni.

 

 

ir2025_.jpg

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.