Hirdetés

Érintőképernyős Lumix fényképező



|

Az új Panasonic fényképező hasonlít az FX35-re, de érintőkijelzővel rendelkezik.

Hirdetés

 

A Lumix FX500 nagyban hasonlít a Panasonic egy korábbi digitális fényképezőjére, az FX35-re. A gép 10,1 megapixeles szenzorral rendelkezik, 25 milliméteres ultraszéles látószögű Leica DC lencséket kapott, és intelligens ISO-vezérléssel is ellátták.

 

Az 5x-ös optikai zoomra képes FX500 720p-s HD-videókat is képes rögzíteni, valamint 16:9-es képarányú állóképeket. Igazi különlegessége azonban az, hogy 3 inches kijelzője érintésérzékeny, így képernyőjén keresztül is vezérelhető.

 

lumixfx500.jpg

 

Természetesen nem az FX500 az első érintőképernyővel szerelt digitális fényképező, és vélhetően nem is az utolsó. A jövőben várhatóan továbbfejlesztik a fényképezők esetében is a technológiát, és multi-touch-os, valamint érintésre reagáló képernyőket építenek majd beléjük.

 

A Lumix FX500 ára várhatóan 400 dollár lesz (67 000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.