Hirdetés

Érintős Acer noteszgép 299 dollárért



|

Újabb taggal bővült a vállalat chromebookos kínálata.

Hirdetés

Magyar idő szerint tegnap este az Acer bejelentette a C720P típusjelzésű laptopját. A Google Chrome OS-t futtató modell az első megfizethető érintős Chromebook, a LED-es háttérvilágítású multitouch megjelenítője 11,6 colos és 1366×768 pixel felbontású.

Hirdetés


A 32 gigabájtos SSD-ről állítólag 7 másodperc alatt bebootoló készülék akkus üzemidejét maximum 7,5 órára teszi a gyártó, amely magyarázata részben a Haswell mikroarchitektúrás Intel Celeron 2955U processzor., lévén a kétmagos és 1,4 gigahertzes központi egység TDP-je csupán 15 Watt. Az Acer friss termékébe 2 GB DDR3-as RAM került.


A december elején elérhetővé váló eszköz további fontosabb specifikációi: „HD” webkamera, sztereó hangszórópár, USB 2.0 és USB 3.0 kapuk, HDMI kimenet, Wi-Fi 802.11n, 2 évre 100 GB Google Drive kapacitás és 12 darab Gogo Inflight Wi-Fi-hozzáférés, 1,35 kilogrammos súly, 19,8 milliméteres vastagság.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.