Hirdetés

Érkezik a be quiet! legcsendesebb tápja



|

A Dark Power Pro 10 a német gyártó eddigi leghatékonyabb szériája.

Hirdetés

A tápegységek piacán Németországban 6 éve piacvezető be quiet! legújabb tápegység-sorozata a Dark Power Pro 10. Az új modellek a gyártó történelmének leghatékonyabb darabjai. A moduláris kábelezésű eszközök 550 és 1200 wattos teljesítmény között hat változatban érhetőek el.

 

A választott modelltől függően akár 94 százalékos hatásfok is elérhető, ami 80Plus Platinum matricát jelent - a jelenlegi legjobb osztályzatot. Az egyedi tervezésű, 300 000 óra élettartamú SilentWings ventilátor mérete 135 milliméter. A gondos kialakításnak hála a légkavarót szinte hallani sem lehet.

 

Érdekesség, hogy a 850 wattos modell 90%-os terhelés mellett mindössze 12 dBA zajt generál, míg az 550 wattos teljes terhelés alatt is csak 14 dBA-t. A be quiet! abban is újított, hogy a felhasználó maga választhatja ki, hogy egy vagy több 12 voltos ágat akar használni. A Dark Power Pro 10 széria árai 135 és 279 euró között mozognak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.