Hirdetés

Érkezik a GeForce GTX 780 és a 770



|

Várhatóan még ebben a hónapban bemutatkoznak az NVIDIA új videokártyái.

Hirdetés

Az NVIDIA eddig nem igazán beszélt a GeForce GTX 780-as és GTX 770-es videokártyáiról. Ennek az oka, hogy még egyiket sem mutatta be, a gyártó pedig nem igazán kommentálja a még be nem mutatott termékeit. Ennek ellenére rendre kiszivárognak az újabb és újabb információk a közelgő videokártyákról

A Fudzilla értesülései szerint a két fentebb említett grafikus vezérlőt az NVIDIA már ebben a hónapban bemutatja. A felsőkategóriás kártyák közül a GTX 780 a GK110-es GPU-ra építkezik, és a hírek szerint május 23-án rántják le róla a leplet. Azt is mondják, hogy 30 százalékkal gyorsabb lesz, mint a GeForce GTX 680. 

A GTX 770-es vezérlő május 30-án érkezhet meg, és a GK104-425-ös grafikus magra alapoz. Ez a GK104 egy erősebb kivitele, aminek köszönhetően a GTX 670-hez viszonyítva 20-25 százalékkal jobb teljesítményre számíthatunk az újdonságtól. 

A most érkező kártyák feladata egyébként az is lesz, hogy átmenetet nyújtsanak addig, amíg az NVIDIA kiadja a 2014-re szánt, Maxwell-alapú GeForce 800-as vezérlőit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.