Hirdetés

Jön a Google okostévéje?



|

A játékkonzolként is használható Nexus TV-t a hírek szerint 2014 első félévében mutathatják be.

Hirdetés

Amir Efrati, a The Information újságírója szerint a Google egy Android operációs rendszert futtató okostévén dolgozik. A Nexus TV nevű set-top boxon olyan szolgáltatások lesznek elérhetők, mint a Netflix, a Hulu vagy a YouTube, és játékkonzolként is használható lesz. Efrati a cég egyik névtelenül nyilatkozó munkatársára hivatkozva azt írta, hogy az eszközt már a jövő év első felében bemutathatják.

Hirdetés

Szakmai körökben régóta pletykálnak arról, hogy a Gogle saját set-top boxot fejleszt. A The Wall Street Journal júliusi riportja szerint Andy Rubin, a vállalat új projektek fejlesztéséért felelős alelnöke zárt ajtók mögött már be is mutatott egy hasonló berendezést a CES-en; a lapnak nyilatkozó források szerint a dobozt egy, a Kinecthez hasonló mozgásérzékelő szenzorral is ellátták és androidos okostelefonnal is irányítható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.