Hirdetés

Érkezik a HP ProBook notebook-család



|

A Hewlett-Packard bemutatta legújabb üzleti szériás notebook családját ProBook S-Series néven.

Hirdetés

A Hewlett-Packard ProBook S-Series család tagjai vérbeli üzleti noteszgépek, amelyek a Compaq szériát hivatottak felváltani. Mindegyik laptop HD-képes megjelenítővel rendelkezik, méretük 14, 15,6 és 17,2 hüvelyk. A két előbbi szélesvásznú, 16:9 képarányú változat. A 15,6 és a 17,3 hüvelykes notebookok külön numerikus billentyűzettel is gazdagodnak a nagyobb fizikai méretnek köszönhetően.

hp_probook_s-series_4510s-480x362.jpg
 

A noteszgépek Intel és AMD processzoros változatban is elérhetőek, rendelkeznek beépített Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal, HDMI-kimenettel, Blu-ray meghajtóval, valamint az igény szerint kérhető Qualcomm Gobi technológiával: ez egyetlen chipen egyesíti a többféle mobil szélessávú kapcsolatokat.

 

 


A HP laptopok érdekessége, hogy akár Linux (Novell SuSE Enterprise Desktop 11) operációs rendszerrel is kérhetők, ez merőben szokatlan a Hewlett-Packard eddigi lépéseitől, elvégre tőlük csak netbookon láthattunk nyílt forráskódú operációs rendszert. A háromféle noteszgép két színben kapható, az egyik a szokásos glossy black, a másik pedig egy vidámabb merlot-red árnyalat. Az új Hewlett Packard ProBook S-Series noteszgépek kezdőára 529 dollár.

 

hpprobook.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.