Hirdetés

Érkezik a világ leggyorsabb mSATA SSD-je, 30 GB tárhellyel



|

Ebben a hónapban kerül a piacra a Mushkin 1,8 hüvelykes adattárolója.

Hirdetés

A Mushkin ebben a hónapban dobja piacra az új, 30 gigabájt kapacitással rendelkező Atlas deluxe mSATA SSD-jét, amelynek különlegessége, hogy a kategóriájában jelenleg a leggyorsabb. A meghajtó 555 és 365 megabájt per másodperces olvasási és írási sebességre képes, a 4KB-os másodpercenkénti I/O-műveletek száma pedig 92000/70000. 

 

A meglehetősen kompakt, mindössze 1,8 hüvelykes méreteket ( 50,80 x 29,85 x 4,85 milliméter) kínáló mSATA meghajtó támogatja az Intel Smart Response technológiáját és az NVELO Dataplex-et is. Az ultrabookokba is kiválóan alkalmazható adattárolóba a SandForce SF-2281-es vezérlője került.

 

A meghajtó a 6 Gbps-os SATA csatolófelülettel használható, de természetesen visszafelé is kompatibilis. A TRIM-támogatással rendelkező Atlas deluxe támogatja a S.M.A.R.T. funkciót, és 3 év gyártói garanciával érkezik. Ára sajnos ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.