Hirdetés

Érkezik az Alpenföhn Triglav CPU-hűtő



|

Hamarosan Európaszerte kapható az EKL nagyteljesítményű processzorhűtője.

Hirdetés

Az EKL megkezdte az augusztusban bemutatott Alpenföhn Triglav processzorhűtőjének a szállítását, így az hamarosan Európaszerte kapható lesz. A Triglav lesz az első olyan CPU-hűtő, amely három darab, egyenként 10 milliméteres, közvetlen érintkezésű réz hőcsövet használ a hatékonyabb hőelvezetés érdekében.

 

A Triglav 134 x 163,5 x 84 milliméteres, és 760 grammos. Az alumínium lamellák elhelyezése mondhatni szokásos - a hűtőbordához egy 120 milliméteres Hyrdo Bearing ventilátor kapcsolódik, amit lila LED-ekkel szereltek fel. A légkavaró 850 és 1500 percenkénti fordulatok között működik, 21,4 dBA-s zajt keltve.

 

Az Alpenföhn hűtője az Intel processzorok közül az LGA775/1155/1156/1366 típusúakat támogatja, míg az AMD foglalatai közül az FM1/AM2(+)/AM3(+)-ra szerelhető fel. Az EKL újdonságának az ára 33,90 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.