Hirdetés

Érkezik az első Fujitsu SSD



|

Hosszabb idő után a Fujitsu is úgy döntött, beszáll az SSD-iparba.

Hirdetés

A Fujitsu nagyon sokáig semmilyen erőfeszítést nem tett azért, hogy belépjen az SSD-piacra. A gyártó végül úgy határozott, nem mehet a széllel szembe, és végül bemutatta az első SSD-szériáját, amelybe Micron MLC NAND Flash memórialapkák és SandForce SF-2281-es vezérlők kerülnek.

 

A 6 Gbps-os adatátvitelt támogató SSD-k maximum olvasási és írási sebessége 550, valamint 520 megabájt másodpercenként. Természetesen ez a Fujitsu-nál is kapacitásonként változik.

 

A széria nagyobbik, 240 gigabájtos modellje a fenti sebességre képes, míg a kisebbik, 120 gigabájtos verzió esetében az írás "csak" az 500 megabájt per másodpercet éri el. A Fujitsu SSD-i egyelőre csak az ázsiai régióban kaphatóak, átszámítva körülbelül 152 eurós átlagáron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.