Hirdetés

Érkezik az EVGA GeForce GTX 580 Classified



|

Hónapok után végre megérkezik a tuningbarát, alaposan átalakított videokártya.

Hirdetés

Az EVGA már több hónapja csábítja a felhasználókat legújabb videokártyával, amelyet most végül hivatalosan is bemutatott: a GeForce GTX 580 Classified egy alaposan átalakított videokártya, amely teljes mértékben tuningbarát, kifejezett OC-felhasználásra készült. A grafikus vezérlőből lég- és vízhűtéses modell is érkezik.

 

A GeForce GTX 580 Classified megnövelt méretű nyomtatott áramköri lappal rendelkezik, és három PCIe csatlakozót igényel (két nyolc- és egy hattűset). Az NEC Proadlizer kondenzátorokkal és dual BIOS-szal ellátott kártya EVBot csatlakozója menet közbeni teljesítménynövelést is lehetővé tesz.

 

 

A léghűtéses változat dual slotos hűtőt kapott, 8 centiméteres ventilátorral, míg a vízhűtéses verzió egy teljes méretű blokkal hűti a kártyát. Mindkét vezérlő 512 CUDA maggal dolgozik, a GPU és shader órajelei 855 és 1710 MHz. A 384 bites memóriabusz 4212 MHz-en kezeli az 1,5 vagy 3 GB GDDR5-ös VRAM-ot. A dual-DVI kimenettel rendelkező újdonság a 4-utas SLI-t is támogatja.

 

Az EVGA GeForce GTX 580 Classified 3 gigabájtos változata már megvásárolható 600 dollárért, az 1,5 gigabájtos modell pedig előrendelhető 550 dollárért. A vízhűtéses GeForce GTX 580 Classified Hydro Copper hasonló felállásban 680 és 730 dollárért vihető majd haza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.