Hirdetés

Érkezik az MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition



|

Az új Radeon HD 6950 még hűvösebb, még csendesebb, és már előrendelhető.

Hirdetés

Az MSI hivatalosan is bemutatta a korábban bizonyos részletekben már kiszivárgott új, Cayman GPU-ra épülő kártyáját, az R6950 Twin Frozr III Power Editiont. A felsőkategóriás, DirectX 11-es megoldás kiváló OC-lehetőségeket kínál a felhasználóknak, és természetesen kimagasló teljesítményt.

 

Az alap és OC-változatban elérhető kártya Military Class II-es anyagokból épült fel, rendelkezik túlfeszültségvédelemmel, azonban a legfőbb érdekessége az új hűtőegység, a Twin Frozr III. A dual-slotos hűtő nikkelezett réz maggal rendelkezik, öt réz hőcsöve van (három 6 milliméteres és két 8 milliméteres SuperPipe), valamint két 80 milliméteres PWM ventilátora, amelyek lapátjait újratervezték, így az elődhöz képest 20%-kal nagyobb légáramlást tudnak biztosítani.

 

Az R6950 Twin Frozr III Power Edition 11 Celsius-fokkal hűvösebb a referenciamodellnél, és 13,9 dBA-val csendesebb is. Az 1408 stream processzorral működő kártya GPU-jának órajele 800 MHz (az OC esetében 850 MHz), a 256 bites memóriabusz 2 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, amely 5000, illetve 5200 MHz-en ketyeg. A CrossFireX-támogatással érkező kártya dual-DVI, HDMI 1.4 és két mini DisplayPort 1.2 kimenetet tartogat. Az újdonság már előrendelhető, ára 261 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.