Hirdetés

Érkezik az olcsóbb PlayStation 3



|

Az új modell leváltja majd a régieket, de első körben csak Japánban lesz kapható.

Hirdetés

A Sony az idei gamescomon jelentette be, hogy a PlayStation 4 eladásai átlépték a 10 milliós álomhatárt, így a vállalatnak egyáltalán nincs oka panaszkodni, szépen fogy az új konzol. Emellett természetesen az előző generáció támogatását sem állították le, sőt, most egy új modellt is piacra dobnak majd.

Hirdetés

CECH-4300C modell megjelenése közel egy hét múlva, augusztus 28-án esedékes Japánban. Az 500 GB-os merevlemezzel rendelkező konzol ára 250 dollár körül lesz, ami valamivel alacsonyabb, mint a jelenleg forgalomban lévő egységek bolti ára. A jelenlegi 250 és 500 GB-s fekete illetve 250 GB-s fehér modell gyártását ezzel egy időben le is állítják.


A Sony egyelőre nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy a konzolt a világ többi pontján is forgalmazzák-e majd, de mivel a generációváltáskor kijelentették, hogy pár évig még biztosan támogatják majd a PlayStation 3-at (amihez eddig tartják is magukat, hiszen a következő év során is számos játék jelenik meg a lassan 10 éves konzolra), szinte biztosra vehető, hogy hamarosan hozzánk is eljut az új széria.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.