Hirdetés

Érkeznek a Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 G2 pendrive-ok



|

A második generációs USB-kulcsok 100/70 MB-os adatátvitelre képesek.

Hirdetés

A Kingston Digital bemutatta eddigi leggyorsabb pendrive-ját, a DataTraveler Ultimate 3.0 G2-t (Generation 2). A natív USB 3.0-támogatásnak hála a flash meghajtó olvasási és írási sebessége 100 és 70 megabájt, másodpercenként (USB 2.0 esetén maximum 30 MB/másodperc).

 

A frissített szériával a Kingston az USB 3.0 és az erre épülő eszközök terjedését szeretné elősegíteni a felhasználók körében. A DataTraveler Ultimate 3.0 G2 méretei: 73,7 x 22,2 x 16,1 milliméter.

 

A strapabíró házba épített USB-kulcsra a Kingston öt év garanciát vállal, és három kapacitásban kínálja. A hamarosan érkező pendrive 16, 32 és 64 gigabájtos változatokban lesz elérhető, 77, 116 és 213 dolláros árakon, növekvő sorrendben. 

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Pendrive-vásárlás

Adatmentés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.