Hirdetés

Érkeznek az első Samsung SSD-k



|

A 2,5 hüvelykes meghajtók 256 bites AES titkosítást is kínálnak.

Hirdetés

A Samsung Electronics bemutatta legelső SSD-szériáját. A sorozat 6 gigabit per másodperces SATA interfészen át komminikál, és PM830 névre hallgat. A 2,5 hüvelykes SSD-k 20nm-es MLC NAND Flash memóriát használnak, és 256 bites AES titkosítást is kínálnak.

 

A Samsung az új SSD-it elsősorban vékony notebookokba szánja, illetve tabletekbe; tekintettel az egyre növekvő igényekre a nagyteljesítményű SSD-k piacán. A gyorsaság mellett a tárhely mérete is fontos volt a tervezések során, ezért több méretben is elérhető a sorozat.

 

A PM830-as széria 128, 256 és 512 gigabájtos méretekben lesz elérhető. Szekvenciális olvasási és írási sebességük 500 és 350 megabájt per másodperc. Az áraikról nincs információ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.