Hirdetés

Erős HTPC az Okorótól



|

Az USB 3.0-ás csatolókkal és SSD-meghajtóval szerelt mini PC-be Intel Core i7-es processzor került, és iPad jár hozzá.

Hirdetés

Az Okoro 2010-es GX szériás HTPC-i igazán erősre sikerültek. A mini gépek gyakorlatilag bármilyen feladatra alkalmasak, már ha képesek vagyunk megfizetni azt. A Windows 7 64 bites változata egy 80 GB-os SSD-meghajtóról bootol be a szálcsiszolt alumínium külsejű PC-n.

 

Az USB 3.0-ás portokkal is ellátott gépbe az Intel Core i7-es processzora került, maximum 6 GB RAM társaságában, 7.1-es Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audióval, valamint 2-4 terabájtnyi, 6 Gbps-os SATA merevlemezzel.

 

A lenyűgöző teljesítményű gép HD-minőségű videófelvételek rögzítésére is alkalmas, támogatja a Blu-ray-formátumot, és ami a legjobb, hogy jár hozzá egy iPad is; hogy a tulajdonos kényelmesen irányíthassa mini PC-jét a nappaliban. A GX szériás HTPC pontos ára nem ismert, azonban az iPaddel felextrázott masináért minden bizonnyal meglehetősen borsos összeget kérnek.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.