Hirdetés

Erős lesz az Acer következő hibrid táblagépe



|

Windowst futtat majd az Acer Aspire Switch Alpha 12 S.

Hirdetés

Az Acer még a januári CES-en indította el az Aspire Switch 12 S-t, ami egy hibrid laptop, Intel Core M Skylake processzorral és 12,5 hüvelykes kijelzővel. 

Hirdetés

A jelek szerint lesz belőle egy másik modell is, amiben még erősebb processzor dolgozik, saját kitámasztója van és támogatja a digitális tollat. 

Ez lesz az Aspire Switch Alpha 12 S, amiről néhány napja volt az első szivárgás. A nyomokat eltüntették, azonban a Tablet Monkeys nemrég további képekhez és információkhoz jutott

A szivárgások alapján Core i szériás Skylake processzorokra lehet számítani, például a Core i5-6200U-ra. Legalább 4 GB RAM és 128 GB tárhely lesz a táblában, ami támogatja az Acer Pent, lesz USB 3.0 és USB-C portja, opcionálisan RealSense 3D kamerája is. 

Az alumínium házban állítólag valamilyen folyadékhűtés tartja majd hűvösen az alkatrészeket. 

Sajnos az árról és a megjelenésről még nincs pletyka, de jó hír, hogy az Acer április 21-én tartja a következő rendezvényét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.