Hirdetés

Erős lesz az Apple A10X lapkája



|

Felbukkant a Geekbench-en a következő évi iPadek processzora, az A10X.

Hirdetés

Alig, hogy kiderült: jövő tavasszal három új iPad Pro táblagép is érkezik, máris felbukkant az Apple A10X SoC, ami a tabletek lelkét jelenti majd. 

Hirdetés

Hagyomány szerint az új iPadek processzora az előző iPhone-okban található SoC felújított kiadása. Ezt jelzi az X, az A10X-nél is. 

Az új iPad Pro táblagépekben tehát az Apple A10X processzor lesz, amiről már most kiderült, hogy elképesztően erős. A Geekbench-en az egymagos teszten 4236 pontot szerzett, a többmagoson 6588-at. Az A10 3490-et és 5580-at ért el ugyanezeken. 

Az Apple A10 található az iPhone 7-ben és az iPhone 7 Plusban, míg a jelenlegi iPad Pro táblagépekben lévő A9X 3010 és 4990 pontokat ért el a teszteken. 

A három új iPad Pro jövőre 12,9 hüvelykes, 10,1 hüvelykes és iPad mini-méreteket jelent. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.