Hirdetés

Erős lett a PHANTOM X1 gamer laptop



|

Core i7-es Haswell processzor került a XOTIC PC játékosoknak szánt notebookjába.

Hirdetés

A XOTIC PC egy viszonylag kedvező árfekvésű notebookkal újított, amellyel a játékosoknak szeretne kedvezni. A PHANTOM X1-be az Intel új Haswell processzora került, a Core i7-es 4710HQ. Ezt az NVIDIA GeForce GTX 860M videokártyája egészíti ki, 4 GB GDDR5-ös memóriával. 

Hirdetés

A gép egy 15,6 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik, ami matt, a panel típusa pedig IPS. Alapból a laptopba 8 gigabájtnyi 1600 MHz-es memóriát tesznek, de ez szükség esetén 16 gigabájtig bővíthető, 1866 MHz-es órajel mellett. Az adattárolásról egy 1 terabájtos HDD gondoskodik, a gyorsaságról az mSATA formátumú SSD, amely opcionális. 

Az extrák között beépített Wi-Fi-t, Bluetooth 4.0-át és LED-es háttérvilágítású billentyűzetet is találunk. Az érintőpadot piros fények veszik körbe, ilyen egyébként a képernyő hátuljára is jutott. A PHANTOM X1 egészen kedvező árazással jön, a legolcsóbb konfiguráció 1159 dollárba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.