Hirdetés

Erős lett az MSI Aegis gamer PC-je



|

Az asztali gépben akár GeForce GTX 970 és Intel Core i7-6700 is lehet.

Hirdetés

Az MSI legújabb gamer háza az Aegis, amelyet a csúcskategóriában igyekszik eladni a gyártó, természetesen kész konfiguráció formájában. 

Hirdetés

Processzorból az Intel Core i5-6400-as vagy a Core i7-6700-as modelljét lehet választani. Grafikus kártyából a csúcsot ígéri az MSI, ugyanakkor csak a GeForce GTX 960 és a GTX 970 jelentik az opciókat. 

Sajnos a gépbe mindössze egy 350 wattos tápegység került, így komoly fejlesztéseket nem lehet csak úgy végrehajtani, mindenesetre a virtuális valósággal a hardver miatt már nem lesz gond. 

Memóriából két DDR4-es modult fogad be az Aegis, ez összesen 32 GB-ot jelent, 2133 MHz-es órajellel. Befér még két 3,5 hüvelykes meghajtó, van egy 2,5 hüvelykes és egy M.2-es férőhely is. 

Van egy 3.1-es USB-C port, négy normál USB 3.1, három USB 2.0, egy kétsávos vezeték nélküli adapter, valamint Bluetooth 4.2. 

A hűtésről a Silent Storm Cooling 2 technológia gondoskodik, ami három külön légárammal szállítja a hűvös levegőt. Az előlapot RGB-s LED-es világítás díszíti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.