Hirdetés

Erős minigépekkel állt elő az AsRock



|

Laptopos Intel Core processzorokat kaptak a BeeBox-S modellek.

Hirdetés

A barebone miniszámítógépekben többnyire erősen visszafogott teljesítményű Celeron vagy Pentium processzorok dolgoznak, a szokásos hardverekkel elégedetlenek számára az AsRock most bemutatta a BeeBox-S családját. A modellek közti az egyetlen különbséget a processzor jelenti: a 260 dolláros olcsóbbik konfigurációba kétmagos Intel Core i3-6100U, míg a 320 dolláros drágábbikba négymagos Core i5-6200U került. Mindkét központi egység támogatja a Hyper-Threadinget.


Hirdetés


Az AsRock BeeBox-S számítógépek csupán 119 × 109 × 45 mm méretűek, azonban sok minden befér az apró házukba. A termékek egy 2,5 hüvelykes háttértárat, egy M.2 formatervű SSD-t, továbbá két darab SO-DIMM memóriamodult képesek fogadni. Memóriából maximum 32 gigabájtnyi, 2133 MHz-es DDR4 installálható.



További érdekesebb specifikációk: Bluetooth 4.0, Wi-Fi ac, három USB 3.0 kapu, egy USB 3.1 Type-C az előlapon, 2× HDMI, DisplayPort, Gigabit Ethernet, kombinált mikrofon / fejhallgató audio Jack, infravörös port, gyárilag mellékelt távirányító.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.