Hirdetés

Erős nettop - egy vázába építve



|

Az ECS-től szokatlan, ám figyelemreméltó nettop: egy vázába építették.

Hirdetés

 

Számos nettopot láttunk már az utóbbi időben, olyat azonban még soha, amit az ECS mutatott be az idei Computex-en. A gyártótól fölöttébb szokatlan kinézetű gép nem is számítógépnek néz ki - azt hinnék, hogy egy váza, és joggal.

 

Az alacsonyfogyasztású alkatrészekből összerakott apró gépet az ECS egy családi ékszernek tűnő tárgya zsúfolta, aminek nyomán az egész egy drága vázának néz ki. De mi került bele?

 

A furcsa gép tudása jónak mondható, hiszen az Intel Atom 230-as processzorát az NVIDIA Ion rendszere támogatja. Az 1 GB RAM-ot egy 2,5 hüvelykes merevlemez, valamint egy Blu-ray-meghajtó is elkíséri a szokatlan ház belsejébe.

 

Érdekes módon még olyan dolgoknak is maradt a váza alján hely, mint néhány USB port, vagy Ethernet-és HDMI-csatlakozó. Maga a ház többi része nem árulkodik arról, hogy ez csak egy álca - a külsőt csupán egy tálca nélküli optikai meghajtó töri meg.

 

ecs-vasepc-ion.jpg
Képforrás: Engadget
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.