Hirdetés

Erős tápegységek a Zalmantól



|

A Zalman 850 és 1000 wattos PSU-kkal bővítette kínálatát: mindkét táp moduláris.

Hirdetés

A Zalman két új tápegységgel bővítette termékpalettáját. Az egyik a ZM850-HP Plus, míg a második a ZM1000-HP Plus. Az első PSU 850 wattos teljesítménnyel rendelkezik, míg a második 1000 wattal. Mindkét eszköz 80Plus Silver minősítést kapott.

 

Utóbbi minősítés azt jelenti, hogy a tápok hatásfoka eléri - akár - a 87%-ot. A hűtésről egy 140 milliméteres ventilátor gondoskodik, illetve dupla hőcsővel ellátott belső hűtőborda. Az aktív PFC-s tápok négy darab 12 voltos ágat kínálnak a felhasználók számára.

 

Mindkettő Zalman tápegység moduláris kialakítású, emellett a kábelek harisnyázottak is, így a kezeléssel semmiképp nem lehet gond. A ZM850-HP Plus ára várhatóan 210 dollár lesz, míg a ZM1000-HP Plus-ért 270 dollárt kell majd fizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.