Hirdetés

Erősebb Radeon HD 7970 a Gigabyte-tól



|

A Gigabyte kártyájára három ventilátor is került a hatékony hűtés érdekében.

Hirdetés

A Gigabyte az AMD Radeon HD 7970 referenciaváltozata után bemutatta a gyárilag megnövelt teljesítményű verziót is. Ez lett a GV-R797OC-3GD, amelynél a GPU órajelét az eredeti 925 MHz-ről 1000 MHz-re emelték. A 3 GB GDDR5-ös VRAM 5500 MHz-en működik, itt nem változtattak a vezérlőn.

 

A kártya további tuningolásra is ad lehetőséget, ugyanis egy igen hatékony hűtőegység került rá. Míg a referenciamegoldás egy ventilátort használ, addig itt három légkavaró dolgozik.

 

Kimenetek tekintetében két mini DisplayPort, egy DVI és egy HDMI áll rendelkezésre a CrossFireX-et is támogató kártyán, amely már 28nm-es gyártástechnológiával készül. Sajnos az ára ismeretlen maradt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.