Hirdetés

HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One



|

Átlagos kidolgozottságú, ám színes érintőképernyővel felszerelt készülék a HP legújabb, Ink Advantage terméksorozatából származó e-All-in-One.

Hirdetés

Wi-Fi adaptere könnyen beállítható, de használhatjuk hozzá az USB csatlakozást is. Látszólag ugyanolyan, mint elődei, de ahogy nevéből is sejthető, azoknál lényegesen olcsóbban, feleannyiért nyomtat. A négy külön patronos, fix fejes készülék a HP 655-ös számú, nagy kapacitású kellékanyagait használja, melyekkel egy monokróm 5,1, egy színes oldal pedig 14,3 forintos festékköltséget ró ránk. Nem kell egyszerre túl nagy összeget sem kiadnunk, egy-egy patron kevesebb mint 3000 Ft-ból jön ki, és 550 fekete, illetve 600 színes dokumentumoldalra elegendő (ISO). Kisirodai lézernyomtatókkal ennél sokkal drágábban jönnénk ki, az Ink Advantage az OfficeJet Pro családéhoz hasonlóan kedvező költségeket kínál otthoni készülékekkel.

 



A klasszikus tintakombináció sokoldalú használatot tesz lehetővé, a dokumentumok kontrasztosak eléggé telített színekkel, és a fotók is használható minőségűek (bár az előző tintagenerációval készült fényképek színei valamivel élénkebbnek tűnnek). A kis kapacitású lapadagoló viszont kicsit zörög, kotyog, és a síkágyas szkenner sem kapkod túlzottan.

 



Ha irodai környezetbe ajánlanák, akkor néhány dolgot (pl. ADF, duplex másolás) hiányolhatnánk a készülékből, de nem otthon. Takarékoskodhatunk a duplex és az Ink Advantage révén egyaránt, az e-mail-alapú távoli nyomtatás kiválóan helyettesíti a faxot, duplex másolásra és dokumentumadagolóra pedig fizetőképes otthoni igény legtöbbször nincs. Ha maga a készülék kivitelét, teljesítményét tekintve nem is a csúcskategóriában indul, úgy érezzük, hogy azt építették bele, amit legtöbben kértek: olcsó nyomtatást megfizethető készülékkel.

 



Adatok:

- Multifunkciós tintasugaras 4 az 1-ben készülék (nyomtatás, szkennelés, másolás, ePrint-alkalmazások)
- 11/8 monokróm/színes A4 oldal percenként
- USB és Wi-Fi csatlakozás
- ePrint és AirPrint
- HP PCL 3 nyomtatónyelv
- SD/MMC/Duo memóriakártya-olvasó
- 80 lapos papírtálca
- 300-400 oldal ajánlott havi terhelés
- duplex print
- Forgalmazó: HP Magyarország
- Ár: 29 500 Ft
- Web: hp.com/hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.