Hirdetés

Ettől a bőrbe zárt SSD-től elájulsz



|

Fémbe és fába is lehet zárni a Brinell SSD-meghajtóit.

Hirdetés

Régebben annak is örültünk, ha voltak kütyüink, manapság azonban már a gyerekeknek is sok kütyüje van - ráadásul az is elvárás, hogy ezek hordozhatóak és minőségiek legyenek, plusz nézzenek ki nagyszerűen. 

Hirdetés

Aki adattárolónak is valamilyen különleges, tetszetős darabot szeretne, annak ideje célba venni a német Brinell termékeit

A Red Dot-díjas gyártó ezúttal olyan SSD-meghajtókkal állt elő, amelyek prémium bőrbe, rozsdamentes acélba, szénszálas hatású anyagba vagy fa borításba vannak burkolva. 

Belül egy USB 3.0-s Samsung EVO SSD kapott helyet minden esetben, 199 euróért 250 gigabájtos kapacitással. 599 eurórért viszont akár 1 terabájtos változat is kérhető. A fa ház felára további 20 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.