Hirdetés

Ettől a gamer egértől biztosan eldobod az agyad



|

Bemutatkozott a Mad Catz profi gamer egere, a R.A.T. PRO S.

Hirdetés

A Mad Catz bemutatta a legújabb profi gamer egerét, amely R.A.T. PRO S névre hallgat, és teljes mértékben kompatibilis a Windows 10-zel. 

Hirdetés

Várhatóan az ünnepek alatt lehet majd hozzájutni, és leginkább a kinézetével akar hódítani. A R.A.T. PRO X-ből merített sokat, ami a dizájnt illeti. 

Belül egy 5000 DPI-s Pixart PMW3310-es infravörös optikai szenzor található, ez a lelke a 77 grammos egérnek, ami PTFE talpakon csúszik. 

A beépített memória 3 eltérő profilt tud tárolni, amihez olyan szoftver is jár, ami játéktól függően automatikusan tud váltani ezek között. 

A tenyér pihenését szolgáló részt tetszőlegesen lehet állítani minden irányban, az egér hosszával együtt. Így gyakorlatilag bármilyen kézmérethez és fogáshoz ideális. A vételára 70 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.