Hirdetés

Európába is jön az LG 3D-s minden-egyben PC-je



|

Dél-Korea után Európába is megérkezik a 3D-képes V300.

Hirdetés

Az LG a hazai piacán, Dél-Koreában indította útjára júniusban a V300-as minden-egyben PC-jét, amely most nagyobb utazásba kezd, és a világ többi piacán és megjelenik - köztük Európában is. A V300-DE10K 23 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely Full HD-s (1920 x 1080) megjelenítésre alkalmas.

 

A LED-es megvilágítású IPS-panel multi-touch-képes, emellett polarizált szemüveggel 3D-s anyagok is nézhetőek rajta. A másodikgenerációs Intel processzorral választható PC akár 8 GB memóriával is kérhető. Az 500 gigabájtos merevlemez mellé egy Radeon HD 6650M videokártya, egy beépített 2.1-es hangszóró, egy webkamera és egy tévétuner is került a gépbe.

 

A további extrák sorát a DVD- vagy Blu-ray-meghajtó, a 802.11 b/g/n-es Wi-Fi, a Bluetooth, a két USB 3.0-ás port és a HDMI-kimenet alkotják. A V300-as minden-egyben PC előretelepített Windows 7 operációs rendszerrel érkezik majd a boltokba.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.