Hirdetés

Európában az új multitouch-képes iiyama monitor



|

A héten már Európában is kapható a ProLite T2451MTS.

Hirdetés

Az iiyama Japánban már korábban bemutatta a ProLite T2451MTS névre keresztelt monitorát, amelynek legfőbb érdekessége, hogy érintésérzékeny panellel szerelték fel. A kijelző a héten az európai boltokba is megérkezik.

 

A 23,6 hüvelykes megjelenítő TN-panelt használ, natív felbontása 1920 x 1080 pixel. A kétujjas érintések mellett a ceruzás megoldásokkal is irányítható a monitor, amelynek kontrasztaránya 1000:1 (5 000 000:1 dinamikus).

 

A 2 milliszekundumos válaszidővel rendelkező kijelző WLED-es háttérvilágítást kapott, maximum fényereje 250 cd/m2. Csatlakozók tekintetében D-Sub, DVI és két HDMI áll rendelkezésre. Az extrák között egy stylus és egy pár 2 wattos hangszóró található. A ProLite T2451MTS ajánlott végfelhasználói ára 299 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.