Hirdetés

Év végén jön a Sharp Ultra HD-s tévéje



|

A Sharp is beszáll idén a prémiumkategóriás 4K-s kijelzők piacára.

Hirdetés

Korábban azt feltételezték a nevüket eltitkoló források, hogy a Sharp már most nyáron bemutatja az első Ultra HD televízióit. Úgy tűnik, hogy ezek a hírek hamisnak bizonyultak, ugyanis az újabb jelentés már egy későbbi időpontot ad meg a 4K-s felbontást megjeleníteni képes készülékekkel kapcsolatban. 

Most azt beszélik, hogy a 2013-as év vége felé kerülhet a boltok polcaira a Sharp 3840 x 2160 képkockát támogató tévéje. Ezzel a Sharp eléggé lemarad a riválisaitól, azonban semmiképp nem szeretne hiányozni az új technológia gyártói közül. 

A későn kezdők ugyanakkor nem veszítenek túl sokat, figyelembe véve a 4K-s TV-k igen magas vételárait. Bármilyen lenyűgöző készülékekről is van szó, a panelek annyira drágák, hogy sok esetben akár több autó is kitelne az árukból. Éppen emiatt a kezdeti időszakban nem lesz számottevő jelentősége az Ultra HD-s eszközöknek a gyártók bevételeire. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.