Hirdetés

Everio X: 1080p-s videó, 9 megapixeles állókép, 600 fps-es lassított



|

A JVC legújabb zászlóshajója bár nem formabontó, képességeivel kiemelkedik a digitális kamerák közül.

Hirdetés

 

A JVC bemutatta legújabb digitális kameráját, amely akár a gyártó zászlóshajójának is tekinthető: az Everio X GZ-X900. A készüléket téglafazonra szabták, és meglehetősen kompakt méretű, mindössze 37 x 66 x 124 milliméteres.

 

A prémium anyagokból összerakott gép kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. 1080p-s videók felvételére alkalmas, emellett 9 megapixeles állóképeket is tud rögzíteni (15 fps mellett - 60 fps-nél 5,3 megapixeles fotók készíthetőek).

 

Szintén érdekes és hasznos extra lehet a 600 fps-es lassított felvétel, amely 640 x 72-es felbontás mellett működik. Természetesen kevesebb fps árán a felbontás növelhető.

 

A GZ-X900 egyébként ötszörös optikai zoomra képes, SD vagy SDHC kártyával bővíthető. 4:3-as és 16:9-es képeket egyaránt készít, amelyek a 2,8 hüvelykes LCD-kijelzőn tekinthetőek meg. A 2.0-ás USB-csatlakozó mellé HDMI-kimenet is került a készülékre.

 

A gép júniusban már kapható lesz, sajnos azonban nem olcsón: 1000 dollárért (246 000 forint) vihető majd el. A digitális kameráról bővebb információ annak weblapján érhető el. 

 

jvc-everio-x-1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.