Hirdetés

Évfordulós Ricoh kamera



|

A művészien díszített készülékből csupán 1000 darab jelenik meg.

Hirdetés

Nagy sikert ért meg a Ricoh GR Digital, ahogy még a filmes korszakban a 35 milliméteres Ricoch GR is. A korlátozott számban kapható évfordulós modell mindkét típus sikerére emlékezik. Katsuya Terada, az ismert japán tervező kezemunkáját dícséri az eget mintázó kék alap és az arany angyalfigurák. Nemcsak a kamera teste, hanem a hozzá adott szíj és a lencsevédő is része a különleges stílusnak. Mindössze 1000 darab készül belőle, így igazi különlegesség lesz, gyűjtőknek illetve különleges, nehezen beszerezhető karácsonyi ajándékként is megállja a helyét.

Technológiai szempontból az évforduló ellenére sincs kifutott pozícióban a GR digital, 8,1 megapixeles felbontásával megállja a helyét a mai kompakt készülékek között is.

 

 

RicohGR1.jpg
 
ricohGR4.jpg
 

 

 A kamera decembertől kapható az Egyesült Királyság területén, kiskereskedelmi ára 499 font lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.