Hirdetés

EVGA alaplap 2 Sandy Bridge E processzorhoz és 7 videokártyához



|

Az újdonság 12 DDR3-as memória befogadására is alkalmas.

Hirdetés

A dual-CPU-s rendszereket kedvelők örülhetnek az EVGA legújabb termékének, amely az EVGA SR-2-es alaplap utódja, jelenleg fejlesztés alatt áll, és természetesen a Sandy Bridge E platform köré épül. Ennek értelmében két darab négy- vagy hatmagos LGA2011-es processzort támogat.

 

Az egyelőre név nélküli alaplap HPTX típusú, és fekete és piros színvilágot használ. 12 DDR3-as memóriamodul helyezhető bele, ebből 8 az elsődleges CPU-hoz, négy a másodikhoz. Az újdonság összesen 7 darab videokártyát képes kezelni, ennyi PCI-Express x16 slotot találunk rajta (természetesen a CrossFireX és az SLI támogatottak).

 

A behemót két 6 Gbps-os és négy 3 Gbps-os SATA porttal, négy SAS csatolóval, dual gigabites Ethernettel, Bluetooth-szal, 7.1 csatornás audióval és USB 3.0-ával is szolgál majd a leendő felhasználóinak. Az EVGA tervei szerint az új alaplap még idén a piacra kerül, de ha minden jól megy, akkor egy hónapon belül találkozhatunk vele.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.