Hirdetés

EVGA: frissült a GeForce GTX 580 Classified



|

A gyártó a folyadékhűtéses kártya órajeleit is megemelte.

Hirdetés

Az EVGA frissítette termékpalettáját, ami a GeForce videokártyáit illeti. A GTX 580 Classified megújult, a normál és a folyadékhűtéses változat egyaránt. A frissítésen átesett változatok a GeForce GTX 580 Classified Ultra és a GeForce GTX 580 Classified Ultra Hydro Copper neveket kapták. A teljesítményüket tekintve megegyeznek.

 

A két vezérlő elődjének GPU-órajele 855 MHz volt, a shadereké pedig 1720 MHz. Ezen változtatott az EVGA, előbbit 900 MHz-re, utóbbit pedig 1800 MHz-re emelte. A memória órajele maradt 4212 MHz.

 

A négyutas SLI-t is támogató videokártyákról nem tudni, mikortól lesznek kaphatóak, az áraik azonban már ismertek. A léghűtéses verzióért 619,99 dollárt kell majd fizetni, míg a vízhűtéses 749,99 dollárért lesz hazavihető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.