Hirdetés

EVGA GeForce GTX 560 Ti 2Win két GPU-val



|

A kártyával a 3D Vision Surround használata sem jelent problémát.

Hirdetés

Bár az új lapkákra még várni kell, az EVGA úgy döntött, valami kellemesen meglepő újdonságot dob a piacra a tuningkedvelők számára. A GeForce GTX 560 Ti 2Win névre hallgató vezérlő egy dual GPU-s modell, amely két GTX 560 Ti erejét kínálja egyben, és így a 3D Vision Surround használata sem jelent problémát.

 

A kártya hosszított, 11,5 hüvelykes áramköri lapra épül, dual slotos hűtővel. A hűtőegységre három ventilátor, két hűtőborda és négy hőcső került, a kártyára pedig két nyolctűs PCIe csatlakozó, illetve négy kimenet: három DVI és egy mini HDMI.

 

Az EVGA új kártyája összesen 768 CUDA maggal dolgozik. A GPU és a shader órajelei 850 és 1700 MHz, a 2 x 256 bites memóriabusz 2 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, 4008 MHz-en. A kártyán SLI csatlakozó is található. A megjelenés ideje még nem ismert, azt azonban már tudni, hogy az EVGA GeForce GTX 560 Ti 2Win ára 519,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.