Hirdetés

EVGA GeForce GTX 560 Ti Crysis 2-csomagolásban



|

A túlhajtott videokártyához ajándékba jár a Crysis 2, illetve néhány plusz apróság.

Hirdetés

A Crytek várva-várt FPS-e, a Crysis 2 tegnap debütált az Amerikai Egyesült Államokban, az EVGA pedig úgy döntött, ennek örömére összeállít egy speciális videokártya-csomagot, amelynek alapját egy gyárilag megnövelt teljesítményű GeForce GTX 560 Ti adja.

 

A GeForce GTX 560 Ti Maximum Graphics Edition az NVIDIA referenciamodelljére épül, és 384 CUDA maggal operál. A GPU, shader és memória órajelei 900, 1800 és 4212 MHz-es értékeken alakulnak (ugyanezek gyárilag: 822, 1645, 4008 MHz). Az 1 GB GDDR5-ös memóriával rendelkező kártya dual-DVI és HDMI kimeneteket kapott.

 

Az EVGA ajándékba adja a kártyához a csomagban a Crysis 2 teljes változatát, illetve plusz meglepetésként lapul a dobozban még egy kihajtogatható poszter és egy póló is. A különleges kiadása ára 300 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.