Hirdetés

Evolve vízálló sportkamera 10 méter mélységig



|

Már Magyarországon is kapható az Evolve 4500 Full HD sportkamera, amely víz- és ütésállóságának köszönhetően egyaránt használható kirándulás közben, akár víz alatt is.

Hirdetés

Az Evolve új sportkamerája nemcsak kirándulás közben használható, de extrém sportokhoz is alkalmas, mivel rendelkezik az IP68-as szabvánnyal, azaz igazoltan víz- és porálló a készülék. Ez azt jelenti, hogy nemcsak biciklizés, futás alatt használhatjuk, hanem akár vízi sportok közben is felvételeket készíthetünk vele. A külön megvásárolható kiegészítőkkel ráadásul könnyen rögzíthetjük azt kerékpárra, az autónk kormányára vagy akár egy sisakra is, így menet közben is felvételeket készíthetünk. Mindez annak köszönhető, hogy a készüléket precíz digitális kép stabilizátorral szerelték fel, így használjuk azt bármilyen környezetben, mindig éles képet kapunk. Mindemellett a készüléket halszem lencsékkel látták el, így akár 170 fokos felvételt is készíthetünk vele.

 



A kamera két üzemmódban használható: Full HD 1080p (30 képkocka / másodperc), HD 720p ( 60 képkocka / másodperc). Emellett fényképezőgépként is alkalmazható, ekkor 12 megapixeles felvételek készíthetőek vele. A kamera fényérzékenysége 1,4 V/lux. A felesleges bekapcsolások és üzemelés elkerülése miatt rezgő funkcióval látták el, így szükségtelen rápillantanunk vagy lecsatolnunk, elég ha csak megérintjük és kameránk rezgéssel jelzi a ki- és bekapcsolást.

 



Specifikáció

- Objektív: halszem lencse
- Blende: f2,8
- Látószög: 170°
- Érzékelő: 1/2,5"; 12Mpix CMOS
- Fényérzékenység: 1,4 V/lux (550nm)
- Elektronikus kép stabilizátor
- Rezgő funkcióval ki- és bekapcsoláskor
- Fénykép formátum: JPG (4032x3024) 3 másodperc / fénykép
- Videó formátum: H.264/MPEG-4 Full HD 1080p - 1920 x 1080 / 30 képkocka HD 720p 1280x720 / 60 képkocka 10-15 min/1GB
- Felvétel üzemideje: kb. 1,5 óra
- Adattároló: micoSD kártya (akár 32GB micro SD/SDHC; ajánlott a min. CLASS 6)
- Fehéregyensúly: automatikus
- Mikrofon: mono; 48kHz AAC tömörítés
- Méret: 32mm x 115mm
- Súly: 104 g, az elemek és a kártya nélkül
- Vízállóság: a hangborítás csak víz lepergető hatású, a vízálló borítás 10 méter mélységig ellenálló – szükséges a szilikon tömítés és a szilikon paszta használata (mindkét borítás, a tömítések és a paszta is a csomag tartalma) IP86 tanúsítvány
- Csatlakozó: mini USB

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.