Hirdetés

ExpressCard SSD a CES-en



|

A gyártó négy új SSD-meghajtóval jelentkezik a januári show-n.

Hirdetés

 

A PQI a 2009-es CES-en mutatja be SSD-kínálatát. A tárolók családjába négy meghajtó tartozik: az 1,8 hüvelykes microSATA SSD S518, az Express Card SSD S520, valamint a 2,5 hüvelykes SATA SSD S525, illetve az e-SATA Combo Card S530.

 

A négyesből a legérdekesebb alany a 32 GB tárhellyel rendelkező ExpressCard SSD S520, amely PCI/E-n és a gyártó szabadalmaztatott Intelligent Stick Interface-én keresztül is használható, ezáltal a felhasználó flashdrive-ként is alkalmazhatja, és a PC-jét, laptopját is bővítheti vele.

 

A 64 GB-os e-SATA Combo Card S530 az e-SATA csatolófelülete miatt érdekes - maximális olvasási sebessége 90 MB/másodperc. A Power Quotient International másik két SSD-meghajtója maximum 128 gigabájtos méretekben érhető el - hogy mikor és mennyiért, azt még nem tudni.

 

pqi-ssd-ces.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.