Hirdetés

Extra mini PC a Stealth-től



|

Az LPC-680 mindössze 165 x 152 x 50 milliméteres méretekkel rendelkezik.

Hirdetés

A Stealth Computer legújabb PC-je az LPC-680 LittlePC névre hallgat, és bár nem olyan kicsi, mint a Raspberry Pi, mindenképpen a piacon lévő legkisebb számítógépek között van. Mindössze 165 x 152 x 50 milliméteres méretekkel rendelkezik.

 

Belül egy Sandy Bridge CPU található, ami választás szerint lehet Core i3-as, i5-ös vagy i7-es processzor is. Az akár 8 gigabájt memóriával felszerelhető aprósághoz egy 750 gigabájtos, 2,5 hüvelykes HDD jár, de ehelyett SSD is választható. A gépbe került még egy DVD-olvasó (vagy Blu-ray-olvasó), van rajta két USB 3.0-ás, két USB 2.0-ás, egy DVI-I, egy DisplayPort, egy gigabites LAN csatlakozó, audioportok és Wi-Fi-modul.

 

A Stealth újdonsága a csomagban található 20VDC típusú adapter segítségével kap áramot. Az LPC-680 LittlePC már most megvásárolható, azonban nem lesz olyan népszerű, mint a Raspberry Pi. A gyártó 1495 dollárért kínálja a LittlePC-t, amely számos területen hasznos megoldás lehet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.