Hirdetés

Extra tartós SSD-vel készül az OCZ



|

A Vector 150 akár napi 50 gigabájtos adatforgalom mellett sem megy tönkre.

Hirdetés

Az OCZ belső informátorai szerint a gyártó november elején mutatja be a legújabb SSD-sorozatát, a Vector 150-es szériát. Ez több szempontból is különleges lesz majd, amelyek közül az egyik, hogy 256 bites AES titkosítást alkalmaz mindegyik modell. 

Hirdetés

Az aktív állapotban mindössze 2,5 wattot fogyasztó adattároló mindössze 7 milliméter vastag lehet. Az SSD-k 19nm-es MLC NAND gyártástechnológiával készülnek, és három kapacitást kínálnak. A legkisebb, 120 gigabájtos változat maximális írási és olvasási sebessége 450 és 550 megabájt per másodperc; míg a 240 és a 480 gigabájtos verzióknál ezek az értékek 530 és 550 megabájt per másodpercen alakulnak. 

A legérdekesebb tulajdonsága a Vector 150-es sorozatnak azonban kétség kívül az, hogy állítólag annyira jól bírja majd az állandó adatcserét, hogy ha 5 éven át, naponta 50 gigabájtot mozgatunk meg vele, akkor sem megy még tönkre (ezt bizonyíthatja az is, hogy az OCZ 5 év garanciát vállalna rá). Az adattárolók vételára várhatóan 140, 250 és 510 dollár környékén alakul, kapacitás szerinti növekvő sorrendben, ajándék Acronis True Image programmal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.