Hirdetés

Extravagáns házat villantott a Corsair



|

A Spec-Alpha egy ATX-es ház, de szokatlan külsővel.

Hirdetés

A Corsair minden nagy kiállításra tartogat néhány érdekes házat, így volt ez a 2016-os CES alkalmából is. Az újdonságok közül a legérdekesebb a Spec-Alpha lett. 

Hirdetés

A Spec-Alpha egy ATX-es ház, átlagos belső elrendezéssel, de annál szokatlanabb külső kialakítással. 

A ház két eltérő színben létezik: piros-fehérben és fekete-szürkében. A hűtésről és szellőzésről gyárilag három 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, háromsebességes kontrollerrel kiegészítve. Az első légkavarók piros vagy kék LED-es világítást is kaptak. 

A házon akad USB 3.0-s csatlakozó, HD audio port, optikai meghajtónak hely viszont nem. Ez utóbbi már csak azért is lemaradt a kínálatról, mert különben nem lenne ilyen különleges a dizájn. 

A Spec-Alpha összességében egy alapszintű ház, szokatlan külsővel, akril oldallal. Márciustól lehet beszerezni, 79,99 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.