Hirdetés

Extrém GTX 560 Ti a Colorfultól



|

Az iGame GTX 560 Ti Kudan minden tekintetben egyedi lett.

Hirdetés

A kínai Colorful Technology Európában eddig kevésbé volt ismert, azonban legújabb videokártyájával igazi feltűnést keltett: az iGame GTX 560 Ti Kudan teljes mértékben át lett alakítva a referenciamodellhez képest.

 

 

Az egyedi áramköri lappal rendelkező kártyára egy három férőhelyet elfoglaló hűtőegység került, illetve egy úgynevezett Air Kit, amely öt darab leszedhető hűtőbordából áll. A háromslotos hűtő tíz hőcsővel és három ventilátorral - egy 90 milliméteres és két 80 milliméteres - dolgozik. A Color-Kit segítségével a hűtő alját saját ízlésünk segítségével dekorálhatjuk.

 

A 384 CUDA maggal operáló kártya GPU-jának órajele 820 MHz, ami Turbo BIOS-szal 900 MHz-re, Monster BIOS-szal (a Turbo Kit része) 1010 MHz-re növelhető. A 256 bites memórabusz 1 GB GDDR5-ös memóriát kezel, alaphelyzetben 4000 MHz-en, ez azonban 4200 és 4500 MHz-re is növelhető. A kártya támogatja a 2-utas SLI-t, dual-DVI és HDMI kimeneteket kínál. Ára egyelőre ismeretlen.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.