Hirdetés

Extrém PC-ház a Battlestar Galactica mintájára



|

Bárki megirigyelhetné a BSG-házat.

Hirdetés

 

bsg_casemod.jpg
 

A Battlestar Galactica nagy rajongótáborral büszkélkedhet, így értelemszerű, hogy már több próbálkozás is született a tuningolt PC-házakat tekintve. A legújabb ilyen azonban egészen elképesztő, és bárki megirigyelhetné.

 

A ház a várható designelemeken túl (hangár, futó fények, hajtóműgondolák, festés) olyan egyedi eszközökkel lett felszerelve mint a három darab 2,5 hüvelykes LCD képernyő, vagy a bal oldalon található 10 hüvelykes megjelenítő, illetve a jobb oldali panelen található csúszóajtó ("airlock").

 

A gépezet elejére egy akrilszerű BSG-logó került, ami valójában egy oldalbetöltős DVD-meghajtó; a lemezt pedig a logó mögött pörgeti a meghajtó.

 

A felszereléshez tartozik még a szintén BSG mintájára alakított monitor és billentyűzet.

 

A bit-tech.net weboldalán az érdeklődők részletesen is olvashatnak a házról, amelyet még a nem BSG-rajongók is megirigyelhetnek. Sőt, még a részletes összeszerelésen is végigfuthatnak az arra kíváncsiak, rengeteg képpel illusztrálva. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.