Hirdetés

Extrém strapabíró pendrive a Patriottól



|

A Supersonic Boost XT ütésálló burkolatot kapott, ugyanakkor gyors adatátvitelt is biztosít.

Hirdetés

A Patriot Memory egyik újdonsága a SuperSonic Boost XT névre hallgató pendrive. Az USB 3.0-ával kompatibilis adathordozó azoknak készült, akik extrém körülményeknek teszik ki az USB-kulcsukat. A flash drive ezért fokozott mértékben ütésálló burkolatot kapott.

 

A védelem mellett nem kell azonban lemondani a sebességről sem a 6 centiméter hosszú és 2 centiméter széles meghajtónál, ugyanis az átviteli sebesség eléri a 90 megabájtot másodpercenként. Természetesen az adattároló visszafelé is kompatibilis, így USB 2.0-án keresztül is használható.

 

A strapabíró pendrive-ra a Patriot 5 év garanciát vállal. A Supersonic Boost XT Windows 7, Vista, XP, 2000, ME, Linux 2.4 és későbbi, Mac OS9, X és későbbi operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.