Hirdetés

Extrém színnel sokkol az Orion új tévéje



|

Az Orion dizájnerének elgurulhatott a gyógyszere, a CNX23-3SP LCD TV a világ legízléstelenebb tévéjének címére is pályázhatna.

Hirdetés

Különleges megjelenéssel kísérletezik a japán Doshisha Corporation által birtokolt Orion cég. A CNX23-3SP egy 23 hüvelykes LCD TV, ami pink színe miatt lehet sok hölgy kedvence. A készülék tulajdonságait tekintve ez egy hagyományos "butatévé", tehát nem rendelkezik integrált smart rendszerrel, így nem lehet rajta alkalmazásokat futtatni, vagy interneten böngészni. 

Hirdetés

A beépített Edge LED háttérvilágítású LCD panel felbontása nem Full HD, csupán HD Ready, ez mindössze 1366 x 768 pixelt jelent. A tévé leendő tulajdonosának le kell mondania a 3D-s tartalmakról is, illetve a kapcsolódó extra szolgáltatásokról. Cserébe jár hozzá digitális tuner, a tévéhez kapcsolható külső háttértárra történő rögzítés lehetősége és egy Blue Light Guard elnevezésű szemkímélő technológia is. A mindössze 5000 példányban gyártott Orion CNX23-3SP a távol-keleten vásárolható meg, 35,000 yent (kb. 80 ezer forintot) kérnek érte.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.