Hirdetés

Extrémben tolja a Gigabyte új videokártyája



|

Itt a Gigabyte GeForce GTX 950 XTREME GAMING.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a GeForce GTX 950 XTREME GAMING videokártyáját, amely egészen pontosan a GV-N950XTREME-2GD kódnévre hallgat. 

Hirdetés

A tervezéskor a középpontba a csúcsteljesítményt állították, így a grafikus vezérlő ennek megfelelően készült. A 2 GB GDDR5-ös memóriát 7 Gbps-ra húzták. 

A GPU órajele alapból 1203 MHz, de ez Boost funkció mellett 1405 MHz-re emelkedik. Összehasonlításképp elmondható, hogy a GeForce GTX 950 referenciaórajele 1026 és 1190 MHz. 

A hűtést természetesen a gyártó saját, speciális WindForce 2X hűtőrendszere oldja meg, közvetlen érintkezésű réz hőcsövekkel és egyedi lapátokkal a ventilátorokon. 

Szükség esetén a 3D Active légkavarók passzív módban is képesek működni, teljes csendet teremtve a felhasználó körül. 

Az élmény kedvéért LED-es embléma is van, amely 7 színben tud virítani, és teljesen testre szabható az OC GURU II-ben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.