Hirdetés

Ez a Netgear leggyorsabb és legdrágább routere



|

802.11ad-s hálózaton is használható az új Netgear Nighthawk X10.

Hirdetés

A Netgear bemutatta a legújabb útválasztóját, amely nem csak a legdrágább, a leggyorsabb is. 802.11ad-s és 802.11ac-s hálózaton egyaránt használható. 

Hirdetés

A Nighthawk X10 egy négymagos, 1,7 GHz-es processzorral rendelkezik, továbbá beépített Plex Media szerverrel, vagyis a csatlakoztatott tárhelyről egy PC bekapcsolása nélkül is lehet vele streamelni. 

Az 500 dolláros router akár 7,2 Gbps-os sebességet is lehetővé tesz, bár az érték kissé csalóka. A 802.11ad-s szabvány 60 GHz-es sávján 4600 Mbps-ot tud az eszköz, míg a 802.11ac 5 és 2,4 GHz-es sávján 1733 és 800 Mbps-ot. 

A valós sebesség rengeteg környezeti tényezőtől függ, és azok szerint alakul. Az eszköz mindenesetre rendelkezik hat darab gigabites Ethernet porttal, két USB 3.0 porttal, és a csatlakoztatott USB-s tárhelyről az Amazon felhőjébe is tud menteni. Itt a tárhely hat hónapig korlátlan a vásárlás dátumától számítva. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.