Hirdetés

Ez a világ egyik leggyorsabb munkaállomása



|

Ha valaki olyan gépet keres munkához, amit semmilyen feladat nem izzaszt meg, akkor az Armari konfigurációjánál nehezen találhat jobbat.

Hirdetés

Nem kell szégyenkeznie annak, aki még nem hallott az Armariról, hiszen egy viszonylag kicsi, angol forgalmazóról van szó, amely kifejezetten munkaállomások összeállítására specializálódott. Most előálltak egy brutális konfigurációval, a Magnetar X64T-vel, melyet valószínűleg kevés feladat izzaszt meg, hála a belepakolt brutális hardvereknek.

A gépházban egy 64 magos AMD Ryzen Threadripper 3990X melyet az órajel gyorsításával 4GHz-ig tornáztak fel. Ehhez társul egy  Nvidia Quadro RTX 6000-as GPU, egy TRX40-es alaplap és 256 GB-os memória. Az egész monstrum hűtéséért egy speciálisan kialakított vízhűtéses rendszer felel.

Hirdetés

A szakértők szerint egy hasonló konfiguráció más gyártóknál nagyjából 20 ezer dollár fölött állna meg, az Armari viszont mindössze 8923 fontot kér érte. Ez persze még mindig borsos összeg, hiszen nagyjából három és fél millió forintnak megfelelő összegről beszélünk, de a külföldi tesztek alapján ez lehet a legjobb munkaállomás azoknak, akik valami kiemelkedőt keresnek.

Ezt mi sem mutatja jobban, hogy a SPECWORKSTATION V3-tól megkapta a világ leggyorsabb munkaállomása titulust. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.